Om mig

Hej,

Jag heter Amanda och bor i Kungsängen som ligger strax utanför Stockholm. Min familj består av min fästman Johan, vår sjumånaders son Erik och vår underbara bondkatt Seppo.

I dagsläget är jag mammaledig (med Erik) men i vanliga fall arbetar jag på ett försäkringsbolag där jag gör riskbedömningar.

Att få vara hemma med min härliga Erik har verkligen gjort att jag ändrat min syn på vad som är viktigt här i livet. Tiden innan barn kretsade mitt liv mycket om att jobba hårt, träffa vänner och resa i mängder. Nu efter födseln känner jag verkligen att jag bara vill vara med min familj Johan & Erik. Det har gjort att jag har funderat mycket på vad jag vill göra i framtiden, när jag blir stor :-) Det jag känner i dagsläget är att jag vill vara i hemmet, nära min familj och göra det jag verkligen brinner för, nämligen att skriva. Dock förstår jag det till en början kommer bli en ekonomisk mardröm men jag hoppas att jag en dag, ska kunna livnära mig på det. Varför jag har valt att skriva om Bella är att jag har följt hennes blogg sen hon startade och det har varit så häftigt att se hur hon har utvecklats. Från det att hon var en tuff och modig tjej i tonåren till att bli en framstående affärskvinna som antingen äger och driver tre bolag. Vilken kvinna!

Hur som helst ska ni veta att jag kommer göra mitt allt för att leverera intressanta och roliga poster i bloggen! Hoppas att ni tycker om det.

Kram kram

Image result for vanlig tjej

(bild på mig :-) )