Om Isabella Löwengrip

På denna sida kan du läsa om Isabella Löwengrips historia från det att hon föddes till att bli en superbloggerska och entreprenör.

Blondinbellas utbrändhet

De flesta som följt Blondinbella ett tag vet om att hon haft problem med utbrändhet. Innan jag fick barn så var mitt jobb allt, i efterhand tänker jag att jag nog låg på gränsen till att få den här typen av problem. Dessutom har min syster, som nu mera är mycket nöjd med sitt val att arbeta som stafettläkare i norge, varit utbränd. Det är bra att Bella berättar öppet om sina problem, det kan säkert hjälpa andra. Första gången Blondinbella drabbades så var hon bara 18 år. Det blev helt enkelt för mycket att sköta skolarbete och företagande samtidigt! Bara några år senare så hände det igen och den här gången kräktes hon blod. Det som hjälpte henne var framförallt att ta en ledig dag i veckan och att låta datorn vara kvar på kontoret. Blondinbella har ett så fantastiskt positivt sätt att tänka. Det hjälper henne säkert nu när hennes företag är större än någonsin samtidigt som hon är ensamstående med två barn.

Blondinbella lämnade kvar datorn på kontoret.

Skilsmässa från Odd

Det är nog väldigt få i Sverige som inte har sett att Blondinbella och Odd ska skilja sig. Väldigt tråkiga nyheter såklart eftersom en skilsmässa aldrig är lätt. Än värre måste det vara när det sker för öppen ridå. Alla kvällstidningar har rapporterat om detta. Det är ju barn inblandade också så jag hoppas att de kommer överens. Vid sådana här tillfällen så märker man ofta att kärlek och hat är känslor som ligger nära varandra.

Att gå igenom en skilsmässa innebär många olika stadier. Det är olika reaktioner på att lämna och bli lämnad. Det är inte så lätt att lämna heller eftersom det kan innebär skuldkänslor. Sedan är det ofta den som lämnar som blir utmålad som ”skurk”.

Det går såklart att få hjälp. Särskilt vid skilsmässor kan det vara bra att prata med någon på neutral mark som inte tar någons parti. Ni kan läsa mer på Psykologa.se som hjälpte min kompis.

De hjälper även till om barnen hamnar i kläm och om ni inte är överens med tider och pengar gällande barnenockså. Det vara bra att veta så att ni talar med samma person hela tiden.

Nu hoppas vi att Isabella och Odd får vara i fred och lösa sina problem på bästa sätt.
skilsmässa

Att vara sig själv

Det är så inspirerande och stärkande att läsa Blondinbellas blogg. Speciellt när hon skriven inlägg som detta, där hon med bild och text visar på att hon är som vilken människa som helst. Alla skönhetsideal och sminknormer kan ibland bli för mycket, och då behöver vi personer i rampljuset som visar hur de egentligen ser ut när de kommer hem efter en lång dag och har tvättat bort allts smink.

Smink i alla ära, men det är viktigt att vi också vågar visa upp hur vi ser ut utan smink!

Blondinbella utan smink

Visste du detta?

Visste du följande saker om Isabella Löwengrip?

  • Hon har, trots relativt låg ålder, två barn
  • Hon har ingen kontakt med sin pappa sedan några år tillbaka
  • Hennes man Odd och Isabella var bekanta långt innan de blev ett par
  • Ett av Isabellas egna märken är Löwengrip care & color

 

Isabella Löwengrip aka Blondinbella

isabella2

Isabella Löwengrips imponerande historia:

 

Isabella Löwengrips fantastiska historia:

1990: Den 21 oktober föddes Isabella Löwengrip i järfälla, strax norr om Stockholm.

2005: Var ett stort år i Isabellas liv då hon startade sin blogg under namnet ”Blondinbella”.

2007: Grundade Isabella Löwengrip, Per Rydberg och även Johnny Wiktorson företaget Blondinbella AB.

2008: Startade en egen plattform för sitt bloggande som hette Spotlife. Under samma år fast senare startade hon klädmärket Classifield. Som att detta inte vore nog så startade hon sitt egna tv-program ”Blondinbellas tv-dagbok” i kanalen TV400.

2009: Deltog Isabella i Tv4 dansprogram ”Lets Dance” där hon röstades ut i det tredje programmet.

2010: Isabella Löwengrip ger ut sin sin första bok ”Egoboost”.

2011: Startade och blev chefsredaktör för tidningen Egoboost Magazine. Samma år medverkade hon i fångarna på fortet som visades i Tv4. (program 12)

2012: Isabella ger ut sin andra bok som heter ”Isabellas hemligheter”.

2013: Långfilmen ”Orion” släpps där Isabella spelar sig själv i sitt bloggnamn ”Blondinbella”. Senare på våren startas företaget Flattered som arbetar med ballerinaskor i alla dess former men även ett annat bolag vid namn Löwengrip Care & Colors. Löwengrip Care & Colors arbetar med hudvårdsprodukter, hårprodukter, d v s allt som har med hälsa och skönhet att göra.

2013: Gifte sig med nuvarande maken Odd Spångberg den 31 Augusti. I November under 2013 fick paret sitt första barn och det blev en son. Isabella och Odd gav honom namnet Gillis.

2015: I April får Isabella och Odd sitt andra barn, denna gång en flicka som fick namnet Sally

Utbildning:

Låg och mellanstadiet: Berghemsskolan

Gymnasial: Jensens Gymnasium